Centrul Butterfly - Salvăm vieți, redăm demnitatea!

Asociația noastră, în parteneriat cu alte organizații din România și din străinătate, a dezvoltat un Proiect numit "Centrul Butterfly".

Acesta va fi un loc al liniștii și al speranței, un loc în care visele năruite vor prinde din nou viață și aripile frânte vor fi vindecate. Va fi un loc în care sute de supraviețuitori ai traficului de persoane se vor putea regăsi, își vor putea găsi puterea de a merge mai departe, își vor putea reîncepe viața așa cum și-au dorit.

Centrul va putea găzdui 70 de beneficiari care vor beneficia de terapie medicală și consiliere psihologică, vor avea acces la cele mai eficiente metode educaționale, vor învăța deprinderi practice pentru viață și vor porni pe un drum vocațional conform înclinațiilor personale.

Nevoile urgente pe care le avem în acest moment sunt de fapt oportunități pe care vi le oferim dumneavoastra. Vă puteți alătura nouă în această aventură frumoasă de restaurare a unor destine.

Dotarea spațiilor de cazare: spațiile de cazare necesită decorare și echipare cu lenjerie. Pentru fiecare beneficiar avem nevoie de o investiție de 150 EURO.

Total necesar: 10,500 EURO

Refacerea băilor Centrului: suntem în plin proces de restaurare a celor 20 de băi.
Refacerea unei băi costă 1,750 EURO.

Total necesar: 35,000 EURO

Amenajarea și dotarea bucătăriei: Pentru a beneficia de o bucătărie și sală de mese la condițiile de acreditare, investiția necesară se ridică la suma de 18,000 EURO

Amenajarea sălilor de curs și ale atelierelor de lucru: Aceasta este o investiție în valoare de 15,000 EURO și este necesară atât pentru activitățile de terapie cât și pentru pregătirea vocațională a supraviețuitorilor implicați în programul nostru.

Cost total aferent lucrărilor de reabilitare a spațiilor: 78,500 EURO

Organizația Uncaged, partenerii noștri din SUA se angajează să dubleze fiecare donație primită în cadrul acestui eveniment de fundraising, până la atingerea valorii totale a Proiectului. Astfel, fiecare sumă donată se dublează, Proiectul devenind o realitate și datorită implicării dumneavoastră.

La finalul proiectului vom reveni cu dovada implicării partenerilor noștri.

[ Show more ]
Galantomi:

3

Donatii:

12

Suma:

2,312 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Centrul Butterfly - Salvăm vieți, redăm demnitatea!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

1,712 RON

Suma:

2

Galantomi:
9 Donatii
31 Dec 2020

30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

In beneficiul: Centrul Butterfly - Salvăm vieți, redăm demnitatea!

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

600 RON

Suma:

1

Galantomi:
3 Donatii

Pagini fundraising

Îmi donez ziua de naștere pentru susținerea Centrului Butterfly

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

5,000 RON Target
700 RON Suma
3 Donatii
14% Complete

Vindecăm aripi frânte, redăm vise spulberate

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,000 RON Target
1,012 RON Suma
6 Donatii
100% Complete

Centrul Butterfly - Salvăm vieți, redăm demnitatea!

Cum vă simțiți atunci când rostiți cuvintele: LIBERTATE, ÎMPLINIRE, FAMILIE? În jurul nostru sunt astăzi peste 45 milioane de ființe (copii

3,000 RON Target
600 RON Suma
3 Donatii
20% Complete